Highlight film under bröllop

Nu kan jag glädjande berätta att det ingår en highlight film under bröllop till de brudpar som bokat mitt största bröllopspaket. Att kunna komplettera bilderna med en liten film tycker jag verkligen förstärker känslan från bröllopsdagen. Håller ni inte med?

Bröllopsfotograf Hanna Keiser

Varför komplettera med en highlight film under bröllop?

Foto kommer alltid vara min prioritet under bröllop men att kunna ge någonting extra till mina brudpar är någonting som jag verkligen värderar högt. En liten sammanfattning av dagen till stämningsfull musik som visar och lyfter känslan som fanns där just då.

Bröllopet som ni kan se i highlight filmen är från ett av sommarens alla bröllop när Josefine och Filip sa ja till varandra. Det var en otroligt vacker dag på alla sätt. Solen sken och bjöd på underbart väder. Ett fantastiskt brudpar som tillsammans med sitt tärnor och marskalkar gjorde sig iordning tillsammans innan vigseln. En känslosam vigsel. En middag som bjöd på många magskratt, shots och spex och inte minst en otroligt vacker och romantisk solnedgång. Att även filma under bröllopet till en highlight film fanns det inga tveksamheter av. Och ni må tro att det var uppskattat av brudparet när filmen levererades.

Så här skriver dom själva:
”Alltså!!! Sååå fin highlightvideo, så himla glad överraskning som kom på mailen idag. Man fick återuppleva det lilla pirret igen från den dagen när man kollade🥺 Tusen tack verkligen, du är så duktig på det du gör ❤️ ”

Bröllopsfotograf Hanna Keiser www.hannakeiser.se

Highlight film under bröllop till samtliga paket

Självklart finns det möjlighet att lägga till en highlight film även för de brudparen som valt att boka ett mindre paket hos mig. Vill du veta mer om det? Ta en kik på min hemsida för mer information.

Bröllopsfotograf Hanna Keiser www.hannakeiser.se

Letar du efter en bröllopsfotograf?

Letar du också efter en bröllopsfotograf till ert bröllop? HÄR kan du läsa mer om hur jag jobbar och vad som ingår i mina olika paket.

Bröllopsfotograf Hanna Keiser www.hannakeiser.se
0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  senaste inlägget på

  bloggen

  Läs mer här

  Kontakta mig

  Linköping - Världen
  Info@hannakeiser.se

  070-6958180

  F O T O G R A FHANNA KEISER
  D
  F O T O G R A FHANNA KEISER
  D