En fantastisk gravidfotografering

Det råder inga tveksamheter om att jag får ta del av många härliga fotograferingar. Tänkte att jag skulle dela med min av en fantastisk gravidfotografering som jag hade i somras. En liten inblick i hur det kan se ut 🙂

Fotoplatser för en fantastisk gravidfotografering

Jag får ofta frågor om fotoplatser från andra fotografer. Om jag har några tips, vart jag tagit en viss bild, exakt vart vi stod på den platsen osv. Jag skulle vilja säga att det finns riktigt bra fotoplatser på väldigt många olika ställen. Det gäller bara att anpassa dom efter årstid och hur ljuset ligger. En fotoplats som funkat ena veckan kanske inte alls funkar nästa. Det blir nästan som en konst, och framförallt en utmaning att föla ljuset och förstå sig på det.

Avslappnad fotografering

Många verkar oroa sig för att de inte kommer känna sig bekväma framför kameran. Att de kommer känna sig stela och le med ett tillgjort leende medan de tittar in i kameran. Vet ni vad.. så jobbar inte jag 🙂 Jag kommer att guida dig när det behövs med lätta och naturliga poser. Du kommer få gå fram och tillbaka, kika ner på magen där din bebis vilar tryggt och jag kommer säga en massa dåliga skämt som du kommer brista ut i skratt över. Jag vill att alla fotograferingar ska kännas lättsamma med mig och jobbar därför mycket med just det. Jag kan slå vad om att du inte ens kommer tänka på att jag håller i en kamera stundvis 🙂

När under dagen är det bäst ljus för en gravidfotografering?

Jag skulle helt klart vilja säga tidig morgon eller 1-2 timmar innan solnedgång. Bilderna i det här inlägget är tagna på kvällen. Kvällsljuset blir oftast mer gyllene och romantiskt medan morgonljuset blir så där krispigt härligt.

Vill du också boka en fantastisk gravidfotografering?

Jag tycker att alla borde investera i en gravidfotografering. Oavsett om det är första eller tionde barnet. En graviditet är otroligt speciellt och någonting man lätt glömmer efter att bebisen kommit. Missa inte chansen innan det är för sent. HÄR kan du läsa mer om hur en gravidfotografering går till.

senaste inlägget på

bloggen

Läs mer här

Kontakta mig

Linköping - Världen
Info@hannakeiser.se

070-6958180

F O T O G R A FHANNA KEISER
D
F O T O G R A FHANNA KEISER
D