GRAVIDFOTOGRAFERING

Specialicerad gravidfotograf i linköping

Avslappnad fotografering

Jag lägger mycket energi på att du ska få en avslappnad och rolig fotografering. Många av mina kunder glömmer därför bort sin nervositet över fotograferingen och får istället en härlig stund att se tillbaka på med glädje.

Exklusiva gravidkläder

När du bokar en fotografering hos mig får du tillgång till mina exklusiva gravidkläder helt utan kostnad. Välj mellan klänningar, kjolar och toppar av olika slag för att hitta just det du trivs bäst i.

Väl utvalda platser

Platsen för fotograferingen sker alltid med omsorg och noga planering. EFTERSOM LJUSET STÄNDIGT ÄNDRAS FRÅN DAG TILL DAG SAMT EFTER SÄSONG SÅ ANPASSAS PLATSEN DÄREFTER. JAG TITTAR UT PLATSEN I FÖRVÄG OCH HAR alltid ett ALTERNATIV IFALL NÅGOT OVÄNTAT SKULLE DYKA UPP. ALLT FÖR ATT DU SKA FÅ DEN PERFEKTA PLATSEN FÖR DIN FOTOGRAFERING.

Vackra passande blommor

Välj till vackra passande blommor till fotograferingen. Någonting som verkligen gör det lilla extra och får även de gråaste dagarna i sverige att lysa upp.

 

Välj mellan blomsterkrans, blombukett. blomstertopp eller blomsterbädd som tillval.

WOW

Jag är så jäkla glad över att jag gjorde det här trots att jag är så obekväm framför kameran. Önskar att jag hade haft den här möjligheten tidigare när jag väntade mitt första barn för oj vilka magiska bilder! Tusen tack Hanna för den här möjligheten, du är grym och hela upplevelsen var fantastisk!

AMANDA

En stund för dig!

Tänk att du för en stund får känna dig extra vacker och stark.

Att för en stund få stanna upp och njuta av graviditeten extra mycket.

En stund där krämpor och allt som hör till under en graviditet hamnar i skymundan.

 

Du får bära exklusiva gravidkläder som du känner dig vacker i. Klänningar, kjolar och toppar av olika slag.

En fotografering som sker på väl utvalda platser där det magiska motljuset sprider sig över bilden.

 

Jag ger dig inte bara fantastiska bilder, jag ger dig en upplevelse med minnen som du för alltid kommer kunna se tillbaka på med oändlig kärlek.

 

Passa på innan det är för sent, det är du värd!

 

TACKSAMHET

Om du funderar över om det verkligen är värt att göra en gravidfotografering med Hanna så är svaret JA! Jag hade länge under min graviditet sett Hannas fantastiska bilder på Instagram och tillslut bestämde min sambo och jag oss för att faktiskt boka en fotografering och OJ vad det har vart värt pengarna! Att få komma upp till Hanna och få välja bland de fantastiska klänningarna man vill ha under fotograferingen och sen under hela processen få en sån självförtroende boost(!) när hon hela tiden säger hur fin man är och hur bra det blir! Och detta ser man är genuint på hur hon sneglar ner i kameran och ler så där som man gör när man är nöjd!
Att vi sen fick såå många otroliga bilder att välja mellan visade vilket otroligt arbete hon la ner även efteråt på att vi skulle få dem bästa korten för just oss! Magiska bilder som nu representerar den sista tiden innan 2 blev 3!
Vi kommer definitivt boka Hanna igen för en framtida fotografering!!

LInn

Om Hanna Keiser

  • Hanna Keiser, född -89 och bosatt i Linköping tillsammans med mina 2 barn, Meija 9år och Licea 5år.
  • Älskar att träna och har tidigare tävlat i löpning på elitnivå.
  • Jag är lugn som person med båda fötterna på jorden samtidigt som jag kan skratta högt och bjuda på mig själv.
  • Jag är otroligt positiv av mig och tänker att allt löser sig, för det gör det ju, eller hur? :)
  • Jag äter överdrivet mycket popcorn när det väl serveras.
  • Jag har jobbat som sjuksköterska på en gynekologisk avdelning under många år där vi bland annat vårdade kvinnor med besvärliga graviditeter. Ni förstår säkert varför gravidfotograferingar ligger mig varmt om hjärtat? :)
  • När jag är själv förvandlas livet till en musikal. Jag älskar att sjunga och dansa (så länge ingen annan ser eller hör)
  • Jag har fortfarande inte lärt mig dricka kaffe utan är en riktig te-människa med extra mycket honung i.
  • Favoritmat är utan tvekan Italiensk mat, kallskuret och skaldjur.
  • Under sommaren skulle jag kunna leva på frukt och bär! Finns inget som slår det!

Thankful

The pictures really does look amazing! The background colors are beautiful. You have a great eye, they are truly wonderful! Thank you so much!

Femke

Välj till Vackra blommor till fotograferingen

Genom att använda blommor som passar till kläderna ger de inte bara bilderna en ny dimension, de förstärker även den vackra känslan. Blommor kan helt klart få den gråaste dagen i Sverige att skina upp och bli så där alldeles speciell. Genom att använda blommor till fotograferingen gör man den även mer personlig genom att välja det blomsterarrangemanget som passar en själv bäst. Vad väljer du?

Blomsterbukett

Blomstertopp

Blomsterbädd

Blomsterkrans

Skicka din bokningsförfrågan

Då det är högt tryck för gravidfotograferingar så jag rekommenderar dig att skicka din gravidförfrågan i formuläret nedan så snart som möjligt för större chans att hitta en ledig tid.
Skulle vi hitta en ledig tid så skickas en bokningsfaktura på 1500kr. Den innefattar själva fotograferingskostnaden och garanterar din bokning. Bilder köps sedan till separat under bildvisning i min studio.

Det är individuellt vilken vecka man önskar att fotograferas i, men jag rekommenderar runt vecka 27-33 beroende på hur stor magen är och hur du mår.

Skicka din bokningsförfrågan

Då det är högt tryck för gravidfotograferingar så jag rekommenderar dig att skicka din gravidförfrågan i formuläret nedan så snart som möjligt för större chans att hitta en ledig tid.
Skulle vi hitta en ledig tid så bokar vi in dig i mitt bokningssystem och när 50% av totalsumman är betald så är bokningen garanterad. Resterande summa betalas i samband med bildleveransen.

Det är individuellt vilken vecka man önskar att fotograferas i, men jag rekommenderar runt vecka 27-33 beroende på hur stor magen är och hur du mår.

Fotograferingen

Jag erbjuder fotografering inomhus i min studio med olika bakgrunder eller utomhus i naturmiljö. Ni väljer det som passar er bäst.

I samband med fotograferingen får du välja ut några av de exklusiva gravidkläderna som jag erbjuder. Fotograferingen kommer att ske under 1-2 timmar beroende på val av plats. För mig är det viktigt att du känner dig bekväm och att du får en härlig upplevelse. Jag kommer guida dig när det behövs med lätta och naturliga poser.

Leverans av bilder

Inom 2-3 veckor är ni välkomna tillbaka till min studio för bildvisning. Där väljer ni ut era favoritbilder och har dessutom möjlighet att kika på de produkter som jag erbjuder. Laminerade förstoringar, mängder av vackra ramar och linnealbum med riktigt tjocka och exklusiva sidor.

De digitala bilderna levereras i ett personligt webbgalleri och de färdiga produkterna finns att hämta i min studio.

Vanliga frågor

och svar

Känner mig inte bekväm att stå framför kameran, hur gör jag?

Det är absolut inget ovanligt att man känner så här så oroa dig inte över det. Mitt fokus kommer att ligga på att du får en avslappnad fotografering och jag kommer att guida dig när det behövs med lätta och naturliga poser för att få de magiska bilderna.

Vad händer om det regnar?

För mig är det väldigt viktigt att bilderna blir så bra som möjligt med fint ljus och bokar därför hellre om datumet än att bilderna blir lidande.

Får partner och barn vara med på fotograferingen?

Självklart! Jag rekommenderar att barn är med i början eller i slutet av fotograferingen för att den inte ska kännas så långrandig. Tips kan även vara att ta med något snacks och dryck till barnen ifall energinivån skulle sjunka :)

magiskt

Herregud så otroligt fina bilder, vilket öga du har för detta. Val av plats och ljus, helt magiskt verkligen. Tusen tack för allt igen, du fick mig att känna mig så bekväm på fotograferingen.

Anna

Din investering

1 timmes Fotografering

Lån av exklusiva gravidkläder

Personlig bildvisning

1500:-

Produkter beställs separat i samband med bildvisning. Fyll i formuläret nedan för fullständig prislista.

Skicka din bokningsFörfrågan

Det är högt tryck på tiderna för gravidfotografering hos mig.

Se till att du är ute i god tid med din förfrågan för större chans att hitta en ledig tid.

Rekommenderar dig att boka minst 4-5 månader innan BF.

Keiser x

SKICKA

Tack för ditt meddelande, jag svarar så fort jag kan.Något gick fel när meddelandet skulle skickas, var vänlig försök igen.

Kontakta mig

Linköping - Världen
Info@hannakeiser.se

070-6958180

F O T O G R A FHANNA KEISER
D
F O T O G R A FHANNA KEISER
D