Nyföddfotografering i linköping

Bevara era minnen

Finns det någonting som är så fantastiskt som när ett barn kommer till världen? Du har kanske känt bebisens sparkar i magen under graviditeten, när bebisen har hicka, eller kanske en och annan armbåge i revbenen? Och snart är bebis här, hos dig. Den första tiden med en nyfödd går så otroligt fort, de växer så de knakar. Många av mina kunder uppger att de nästan inte kommer ihåg hur små de var i början och att de är så otroligt tacksamma över att de har bilder att se tillbaka på. En styrka hos mig som fotograf är att jag är otroligt lugn och trygg med bebisar. Jag har gått flera professionella kurser inom nyföddsfotografering för att specialisera mig inom detta. För mig är det viktigt att fotograferingen går till på ett säkert sätt och lägger därför stort fokus för det. Jag kan inte stoppa tiden, men jag kan ge er fantastiska minnen som ni för alltid kan se tillbaka på.

Ovärdeliga minnen

Vad vi är glada över att du förevigat vår skatt, bilderna är fantastiska! De hänger på väggen här hemma och påminner oss varje dag om den första tiden. Jag visste att de skulle vara betydelsefulla för oss, men inte på det här sättet. Helt ovärderligt! Tack för allt Hanna!

Stina

Nyföddfotografering i Linköping med bebis och nalle

Skicka din bokningsförfrågan

Då det är högt tryck på fotograferingar hos mig rekommenderar jag att skicka en bokningsförfrågan i formuläret nedan redan under graviditeten för större chans till en fotografering. Skulle vi hitta en ledig tid så bokar vi in er i mitt bokningssystem och när fotograferingsavgiften är betald är bokningen garanterad. Jag rekommenderar att fotografera när bebisen är mellan 7-14 dagar då bebisen sover mer och djupare, vilket underlättar vid poseringen. Jag erbjuder därför endast ett begränsat antal fotograferingar i månaden för att kunna erbjuda högsta service och flexibilitet med tider.

Konsultation & val av rekvIsita

När ni har en bokning får ni fri konsultation för att välja färgtema och rekvisita hos mig. Jag erbjuder noga utvalda skålar, korgar och sängar för att passa de allra minsta bebisarna i storlek och form. Dessa kan kombineras med filtar, mössor, hårband och sjalar i mängder av valbara färger.

Hur fotograferingen går till

Fotograferingen kommer att ske i min studio i Linköping under 2-3 sammanhängande timmar. För mig är det viktigt att fotograferingen går till på ett lugnt, tryggt och säkert sätt på bebisens villkor och jag kommer därför anpassa poseringen därefter. Det kommer finnas gott om tid för matning och blöjbyten för att undvika stress. Ni som nyblivna föräldrar kan luta er tillbaka, kanske ta en kopp kaffe medan jag ger er oförglömliga minnen från den första tiden.

Bildvisning & Produkter

Inom 2 veckor efter fotograferingen är ni välkomna tillbaka till min studio där vi har bildvisning med utvalda bilder från nyföddsfotograferingen. Där har ni möjlighet att beställa exklusiva produkter i form av förstoringar, fotoböcker och konstplattor i olika storlekar. När er slutfaktura är betald skickas beställningen.

Produktleverans med era favoritbilder sker sedan i min studio.

Tacksamhet

Jag vet inte vart jag ska börja.. TACK! Tack så hemskt mycket! Du överträffade våra förväntningar något enormt! Både albumet och tavlorna är så fina! Älskar verkligen kombinationen som du hjälpte oss att sätta ihop, det blev så bra!

Sofie

Vanliga frågor

och svar

Vad händer om mitt barn inte sover?

Under fotograferingen kommer musik och värme användas för att hjälpa bebisen att falla i djupsömn. De allra flesta bebisarna sover gott under fotograferingen. Skulle det vara så att just er bebis vill vara med och se sig omkring blir det otroligt fina bilder ändå med bebisens vackra små ögon.

Hur blir det om bebisen föds för tidigt?

För mig är det viktigaste att ni alla mår bra. Tiden kommer därför att anpassas efter att bebisen är född och äter ordentligt. Jag erbjuder därför endast ett begränsat antal bokningar varje månad för att kunna vara flexibel med tider.

Finns det möjlighet att även ta syskon- och familjebilder?

Självklart! Vi kommer hinna med både syskonbilder och familjebilder under tiden så det är ingenting extra som tillkommer.

 

ER investering

2-3 timmars Fotografering

Stort urval av noggrann rekvIsita

Personlig bildvisning

1500:-

Produkter beställs separat i samband med bildvisning. Fyll i formuläret nedan för fullständig prislista.

Skicka din bokningsFörfrågan

Det är högt tryck på tiderna för fotografering hos mig.

Se till att du är ute i god tid med din förfrågan för större chans att hitta en ledig tid.

Keiser x

SKICKA

Tack för ditt meddelande, jag svarar så fort jag kan.Något gick fel när meddelandet skulle skickas, var vänlig försök igen.

Kontakta mig

Linköping - Världen
Info@hannakeiser.se

070-6958180

F O T O G R A FHANNA KEISER
D
F O T O G R A FHANNA KEISER
D