BRÖLLOPSFOTOGRAF

Linköping - sverige - Världen

är jag er bröllopsfotograf?

Er stora dag börjar närma sig och ni vill ha med någon vid er sida som fångar er på ett naturligt och genuint sätt. Någon som fångar de stora men också de små vackra minnesvärda ögonblicken. Någon som föredrar att ni njuter av stunden, pratar och kramas extra mycket istället för uppradade och kanske lite halvstela porträtt. Ni vill ha någon som fångar där härliga känslan som ni kände i just den stunden och alla smådetaljer som ni lagt så många tankar kring.

Min styrka som fotograf är att jag får mina brudpar och deras gäster avslappnade och närvarande i stunden. Jag kommer följa er genom er fantastiska dag. Från när ni blir sminkade, får håret fixat, bröllopskläderna ska på, när slipsknuten knyts om gång på gång tills den blir perfekt. Jag fångar stunderna när ni skålar i champagne, ett dåligt skämt dras och ni brister ut i skratt. När när ni ser varandra för första gången. Alla förväntansfulla blickar under vigseln, er första kyss. Glädjetårarna, lekarna och gapskratten under middagen. När ni skär upp tårtan tillsammans och inte minst er storslagna fest där allt kan hända.

Er bröllopsdag är någonting alldeles särskilt och den är värd att förevigas.

Gemenskap.
DRÖMMAR.
KÄRLEK.

Om Hanna Keiser

Hanna Keiser heter jag och är född -89. Jag kommer ursprungligen från en liten mysig stad söder om Stockholm men är nu mera bosatt i Linköping tillsammans med mina två döttrar, Meija 9år och Licea 5år.


Som person beskriver många mig som lugn med båda fötterna på jorden, samtidigt som jag kan skratta högt och bjuda på mig själv. Jag väljer att se möjligheter och har en förmåga att vända negativa ting till någonting positivt. Livet blir helt enkelt så mycket härligare så, för allt löser ju sig, eller hur?

 

Löpning har alltid varit en stor del hos mig och jag har tidigare tävlat på elitnivå. Jag tränar fortfarande mycket men varierar nu mera löpningen med styrketräning och annan alternativträning för att hålla mig skadefri.

 

Jag har alltid älskat att dokumentera med fotografier, och det har inte bara blivit mitt sätt att uttrycka mig utan även blivit en del av mig. För mig är fotografering inte ett jobb, det är min passion.

wow

Det är helt otroliga bilderna du tagit och du har fångat alla de stunder man någonsin kunnat önska och ännu mer. Att se dem var som att få återuppleva dagen återigen. Det man mest av allt ju önskar - få uppleva sin bröllopsdag om och om igen! Denna möjligheten har du gett oss och inga ord kan tacka dig nog för det!

Du är inte bara en fotograf utan en hjälte i våra ögon! Inte bara har du gjort ett helt fenomenalt jobb med fotandet utan du har även gett oss möjligheten att minnas denna dagen i detalj för resten av livet. Det är helt ovärderligt!


Från botten av våra hjärtan vill vi tacka dig så enormt mycket för detta! Du är fantastisk, både som fotograf och person. Glöm aldrig det!

Tusen, tusen tack!

MATILDA & Niclas

BOKNING

Känner ni att ni har hittat rätt fotograf? Då är ni varmt välkomna att skicka en bokningsförfrågan så ser vi om ert datum fortfarande finns ledigt. Om ert datum finns kvar och ni önskar boka mig som fotograf kommer jag att skicka ett bröllopsavtal till er samt en bokningsfaktura på 50% av paketpriset. När denna är betald så har ni en bokning hos mig.

BRÖLLOPSMÖTEn INGÅR

Jag kommer finnas tillgänglig för er under hela er planering och planerar därför in bröllopsmöten med mina brudpar där syftet bland annat är att vi ska lära känna varandra inför er stora dag men också för att få veta vad ni har för önskemål och vad som är viktigast för er. Detta för att kunna ge er en så fin dag som möjligt. Har ni svårt att ta er till Linköping löser vi givetvis detta över skype eller telefon.

Mina förberedelser

Så fort ni har bokat mig som fotograf börjar mitt arbete. Det handlar dels om att jag undersöker platsen innan fotograferingen för att hitta rätt miljö och ljus, var jag kan placera min utrustning, om det behövs blixt, vilka objektiv som kommer passa beroende på utsnitt, brännvidd och ljusförhållanden. Ingen plats är den andra lik därför anpassar jag mig efter er dag med era förutsättningar. Allt för att fotograferingen ska gå så smidig som möjligt och för att ni ska fotografier med hög kvalitet.

Mina förberedelser

Det krävs även en hel del förberedelser och planering innan ert bröllop från min sida. Det handlar dels om att jag undersöker platsen innan fotograferingen för att hitta rätt miljö och ljus, var jag kan placera min utrustning, om det behövs reflexskärm eller blixt, vilka objektiv som kommer passa beroende på utsnitt, brännvidd och ljusförhållanden. Ingen plats är den andra lik därför anpassar jag mig efter er dag med era förutsättningar. Allt för att fotograferingen ska gå så smidig som möjligt och för att ni ska fotografier med hög kvalitet.

Under Bröllopsdagen

Genom vägledning och lite egna knep får jag mina brudpar avslappnade under fotograferingen. Jag jobbar med naturliga poser, vinklar och olika ljusförhållanden. Jag satsar på en härlig och rolig stund där ni brister ut i skratt, kastar er i varandras famnar, myser och pussas en massa. Det här är er stund att njuta lite extra.

Efterbearbetning

Bilderna säkerhetskopieras och läggs på flera hårddiskar och därefter gör jag mitt urval. Bilder med dubbletter, grimaser eller där man tex blinkar, tas bort. De utvalda bilderna behandlas, beskärs och bearbetas för att ni ska få det bästa resultatet. Det innefattar bland annat ljus, kontraster och toner. Jag lägger ner otroligt mycket tid och energi på bilderna då det är de här minnena ni kommer bära med er resten av livet.

Efterbearbetning

Bilderna säkerhetskopieras och läggs på flera hårddiskar och därefter gör jag mitt urval. Bilder med dubbletter, grimaser eller där man tex blinkar, tas bort. De utvalda bilderna behandlas, beskärs och bearbetas för att ni ska få det bästa resultatet. Det innefattar bland annat exponering, kontrast och toner. Men även rivsår, oönskade fläckar osv kan ibland behöva en liten retuschering. Jag lägger ner otroligt mycket tid och energi på bilderna då det är de här minnena ni kommer bära med er resten av livet.

Fantastisk

Hanna du är en sån fantastisk fotograf! Allt kändes så lättsamt och du har verkligen fångat alla ögonblick på ett så magiskt sätt! Tack så jättemycket! Jag kommer alltid att rekommendera dig!

EliN

HIGHLIGHT FILM

I mitt största bröllopspaket ingår en highlightfilm med små stunder från er dag. En kort sammanfattning som tillsammans med stämningsfull musik förstärker känslan som fanns precis just då. Ett magiskt sätt för att komplettera era minnen till bröllopsfotografierna.

 

För de brudpar som bokat ett av mina mindre bröllopspaket och önskar ännu mer fantastiska minnen finns det möjlighet att välja till en highlightfilm mot en extra kostnad.

Thankful

Ser såå drömskt ut och hade aldrig föreställt mig att vi kunde bli så bra på bild, så tack för att du fångat OSS

Liz

Vanliga frågor

och svar

Vi är väldigt ovana att stå framför kameran, hur gör vi?

Det är absolut inget ovanligt att man känner så här! Jag vill att ni ska kunna känna er avslappnade och njuta av er dag än att tänka på mig och att ni måste titta in i kameran när bilderna tas. Det blir en så mycket roligare stund och härligare bilder om ni vågar lita på mig medan jag fångar de stora men också de små ögonblicken när ni minst anar det. Var bara er själva så kommer det bli hur bra som helst!

Vad händer om det regnar?

Om det regnar under er dag så försöker vi hitta en plats att fotografera på där det finns ett tak man kan gå under. Kanske finns det ett lusthus man kan låna? En lokal man kan gå in i? Att ta skydd under ett stort vitt paraply ger också jättefina bilder!

Vad händer om du som fotograf blir sjuk?

Hittills har jag aldrig behövt ställa in en fotografering pga sjukdom. Skulle däremot en allvarlig sjukdom eller familjetragedi uppstå så har jag ett stort kontaktnät bland fotografer som jag kan vända mig till för att hitta en ersättare.

Vi funderar på att gifta oss i Italien, fotar du utomlands också?

JA! Jag älskar att se världen med mina brudpar! Jag har paketpris för bröllop inom Europa. För övriga världen fyll i en bokningsförfrågan så tar jag fram en personlig offert till er.

Bröllopspaket

Guldpaketet

12 TIMMAR

Jag fotograferar er i 12 sammanhängande timmar. Passar er som önskar föreviga hela er dag, allt från era förberedelser till er storslagna fest där allt kan hända.

BRÖLLOPSMÖTEn

Innan bröllopet träffas vi, alternativ har facetime-möten, där vi går igenom era funderingar, önskemål och checklistan inför er bröllopsdag.

RESA & BOENDE

Oavsett vart i Sverige ni gifter er kommer jag till er, utan några extra kostnader.

BILDER & LEVERANS

Samtliga bilder ingår i paketet och levereras både i webbupplöst- och högupplöst format.
1-2 dagar efter bröllopet får ni 5st bilder i väntan på resterande bilder.

Dessutom får ni en fine art förstoring 30x40cm.

PERSONLIGT WEBBGALLERI

Vid bildleverans får ni tillgång till ett personligt bildgalleri där ni enkelt kan ladda ner och dela bilderna med era gäster från bröllopet.

 

HIGHLIGHTFILM

En kort sammanfattning av dagen med fantastiska stunder som tillsammans med stämningsfull musik förstärker känslan från er bröllopsdag.

46.000 kr

Silverpaketet

8 TIMMAR

Jag fotograferar er i 8 sammanhängande timmar. Passar er som önskar föreviga förberedelserna, porträtt, vigsel, gratulationer, mingel, dukning av middagslokal och delar av middagen. Beroende på tidsupplägg hinner vi även med magiska porträtt under golden hour.

BRÖLLOPSMÖTEn

Innan bröllopet träffas vi, alternativ har facetime-möten, där vi går igenom era funderingar, önskemål och checklistan inför er bröllopsdag.

RESA & BOENDE

Oavsett vart i Sverige ni gifter er kommer jag till er, utan några extra kostnader.

BILDER & LEVERANS

Samtliga bilder ingår i paketet och levereras både i webbupplöst- och högupplöst format.
1-2 dagar efter bröllopet får ni 5st bilder i väntan på resterande bilder.

Dessutom får ni en fine art förstoring 30x40cm.

PERSONLIGT WEBBGALLERI

Vid bildleverans får ni tillgång till ett personligt bildgalleri där ni enkelt kan ladda ner och dela bilderna med era gäster från bröllopet.

40.000 kr

Diamantpaketet

2 dagarsbröllop

För er som vill ha ett flerdagarsbröllop och vill föreviga allt som händer.

Upp till 20 timmars fotografering totalt under 2 dagar.

BRÖLLOPSMÖTEn

Innan bröllopet träffas vi, alternativ har facetime-möten, där vi går igenom era funderingar, önskemål och checklistan inför er bröllopsdag.

RESA & BOENDE

Oavsett vart i Sverige ni gifter er kommer jag till er, utan några extra kostnader.

BILDER & LEVERANS

Samtliga bilder ingår i paketet och levereras både i webbupplöst- och högupplöst format.
1-2 dagar efter bröllopet får ni 5st bilder i väntan på resterande bilder.

Dessutom får ni en fine art förstoring 30x40cm.

PERSONLIGT WEBBGALLERI

Vid bildleverans får ni tillgång till ett personligt bildgalleri där ni enkelt kan ladda ner och dela bilderna med era gäster från bröllopet.

 

HIGHLIGHTFILM

En kort sammanfattning av dagarna med fantastiska stunder som tillsammans med stämningsfull musik förstärker känslan från er bröllopsdag.

55.000 kr

Destinationsbröllop inom europa

12 TIMMAR

Jag fotograferar er i 12 sammanhängande timmar och förevigar hela er dag, allt från era förberedelser till er storslagna fest där allt kan hända.

BRÖLLOPSMÖTEn

Innan bröllopet träffas vi, alternativ har facetime-möten, där vi går igenom era funderingar, önskemål och checklistan inför er bröllopsdag.

RESA & BOENDE

Oavsett vart i Europa ni gifter er kommer jag till er, utan några extra kostnader.

BILDER & LEVERANS

Samtliga bilder ingår i paketet och levereras både i webbupplöst- och högupplöst format.
1-2 dagar efter bröllopet får ni 5st bilder i väntan på resterande.

Dessutom får ni en fine art förstoring 30x40cm.

PERSONLIGT WEBBGALLERI

Vid bildleverans får ni tillgång till ett personligt bildgalleri där ni enkelt kan ladda ner och dela bilderna med era gäster från bröllopet.

 

HIGHLIGHTFILM

En kort sammanfattning av dagen med fantastiska stunder som tillsammans med stämningsfull musik förstärker känslan från er bröllopsdag.

INDIVIDUELL OFFERT

Skicka bokningsförfrågan

Då tiderna underbart nog försvinner fort så rekommenderar jag dig att skicka din bokningsförfrågan minst ett år i förväg för större chans att er dag är ledig.

SKICKA

Tack för ditt meddelande, jag svarar så fort jag kan.Något gick fel när meddelandet skulle skickas, var vänlig försök igen.

Keiser x

Kontakta mig

Linköping - Världen
Info@hannakeiser.se

070-6958180

F O T O G R A FHANNA KEISER
D
F O T O G R A FHANNA KEISER
D