Barnfotografering & Familjefotografering

LINKÖPING

Investera i era minnen

Känner du också att tiden gått snabbare efter att du fick barn? Att barnen växer upp alldeles för fort? Att saker man tänkt hinna med i vardagen kanske försvinner mellan blöjbyten, måltider och lekstunder?

Jag vet precis hur vardagen med barn är, att det kan vara hur tufft som helst, men också det absolut bästa som finns. Att vara förälder är det viktigaste jobbet du kan ha, och du gör det fantastiskt bra! Det är trots allt den där stora kramen som du möts av när du kommer till förskolan som betyder allt, när barnen kryper upp i knät för att få just din trygghet och stunden när de vill hålla sina varma och mjuka hand i din som är livet. Min styrka som fotograf är att jag går ner till barnens nivå, bygger upp ett förtroende som gör att de kan vara sig själva, vi busar och leker och får en avslappnad fotografering som speglar deras personlighet.

Jag ger er en känsla i bilderna som ni som familj kan uppleva tillsammans om och om igen, för att ni alltid minnas stunden som ni är i just nu.

WOW

Men Hanna! Du är helt fantastisk! Våra barn har pratat om dig sen fotograferingen och vill så gärna fotograferas av dig igen! Du har verkligen fångat deras personlighet på ett så fint sätt! Bilderna är verkligen fantastiskt fina!

Tusen tack för allt!

Sara

TACKSAMHET

Att använda professionell fotograf är alltid något jag funderar på om det är värt eller inte, hur mycket bättre än vanliga foton med en egen systemkamera blir det egentligen? Svaret i det här fallet är extremt mycket bättre! Vi är otroligt nöjda och så glada att vi använde Hanna Keiser till att fota vårat barn. Hon var kreativ med bilderna och fick våran ögonsten att skratta och vara glad hela tiden. Det känns så otroligt bra att ha så här fina bilder på vårt barn. Det enda negativa är att vi har så svårt att välja bland alla fantastiska bilder vilka vi ska förstora upp :)

EDVIN

10 Snabba om Hanna Keiser

  • Hanna Keiser, född -89 och bosatt i Linköping tillsammans med mina 2 barn, Meija 9år och Licea 5år.
  • Älskar att träna och har tidigare tävlat i löpning på elitnivå.
  • Jag är lugn som person med båda fötterna på jorden samtidigt som jag kan skratta högt och bjuda på mig själv.
  • Jag är otroligt positiv av mig och tänker att allt löser sig, för det gör det ju, eller hur? :)
  • Jag äter överdrivet mycket popcorn när det serveras.
  • Drömmer mycket om nätterna och kommer nästan alltid ihåg minst en dröm från varje natt.
  • När jag är själv förvandlas livet till en musikal. Jag älskar att sjunga och dansa (så länge ingen annan ser eller hör)
  • Jag har fortfarande inte lärt mig dricka kaffe utan är en riktig te-människa med extra mycket honung i.
  • Favoritmat är utan tvekan Italiensk mat, kallskuret och skaldjur.
  • Under sommaren skulle jag kunna leva på frukt och bär! Finns inget som slår det!

Skicka din bokningsförfrågan

Då det är högt tryck på fotograferingar hos mig rekommenderar jag att skicka en bokningsförfråga i formuläret nedan så snart som möjligt för större chans att hitta en ledig tid.
Skulle vi hitta en ledig tid så bokar vi in dig i mitt bokningssystem och när bokningsfakturan är betald så är bokningen garanterad. Resterande summa betalas i samband med bildleveransen.

Fotograferingen

Fotograferingen kommer att ske under 1 timme i Linköping, antingen i min studio eller utomhus på en fin plats vald utefter årstid och hur ljuset ligger. För mig är det viktigt att både barn och föräldrar känner sig avslappnade under fotograferingen så jag lägger ner mycket vikt på det. Det är nämligen då barnets härliga personlighet kommer fram. Det blir en fotografering med mycket bus och skratt, men även där det lugna och harmoniska får ta plats. Viss typ av rekvisita kan komma att användas så som filt, stol osv.

Leverans av bilder

Inom några veckor kommer ni få komma till studion på bildvisning eller via zoom om man har långt att åka. Vi kommer tillsammans att gå igenom bilderna som ni kan välja bland och kollar på de produkter som jag erbjuder. Det är allt ifrån digitala filer till färdigmonterade tavlor med vackra ramar. Bilderna kommer att bearbetas i redigeringsprogram innan de till sist levereras till er. Fysiska produkter hämtas på plats i studion.

magiskt

Varför har vi inte fotograferat oss hos dig innan?! Helt fantastiska bilder! Känns så fint att alltid kunna minnas den här tiden med våra små barn, dom växer ju så fort! Tack så hemskt mycket ännu en gång!

Camilla

Vanliga frågor

och svar

MINA BARN ÄR BLYGA OCH VILL ALDRIG VARA MED PÅ BILD, KAN VI VERKLIGEN FOTOGRAFERA OSS DÅ?

Självklart! Jag stressar aldrig genom en fotografering utan det får ta sin tid när man ska fotografera barn, det måste nämligen vara på deras villkor :) Genom bus och lek glömmer barnen ofta bort kameran och vi får de där härliga energifulla bilderna.

Vad händer om det regnar?

För mig är det väldigt viktigt att bilderna blir så bra som möjligt med fint ljus och bokar därför hellre om datumet än att bilderna blir lidande.

Vad ska vi ha på oss?

Ljusa kläder i jordnära färger funkar alltid! Är det lite svalade ute rekommenderar jag lager på lager principen. Alla vet hur jobbigt det är att frysa och hur svårt det är att slappna av då, se till att barnen är varma :)

 

ER investering

1 Timmes fotografering utomhus eller i studio

Lån av Rekvisita

Personlig Bildvisning

1500:-

Produkter beställs separat i samband med bildvisning. Fyll i formuläret nedan för fullständig prislista.

Skicka din bokningsFörfrågan

Det är högt tryck på tiderna för fotografering hos mig.

Se till att du är ute i god tid med din förfrågan för större chans att hitta en ledig tid.

Keiser x

SKICKA

Tack för ditt meddelande, jag svarar så fort jag kan.Något gick fel när meddelandet skulle skickas, var vänlig försök igen.

Kontakta mig

Linköping - Världen
Info@hannakeiser.se

070-6958180

F O T O G R A FHANNA KEISER
D
F O T O G R A FHANNA KEISER
D