Familjefotografering i Linköping

Brukar du ångra en bild? Jag hör allt för ofta om bilder som familjer saknar, om bilder de aldrig tog. Om att tiden sprungit iväg och att de hade tänkt ta bilder själva, men som aldrig blev av. Jag har däremot aldrig hört talas om bilder som de ångrade att de tagit. Så när ni funderar över om det är värt att boka en familjefotografering i Linköping kom ihåg detta då. Och kom ihåg att ni får värdefulla minnen för livet.

Hur går en familjefotografering i Linköping till?

När du har skickat en bokningsförfrågan till mig om en familjefotografering ser vi tillsammans ut ett datum som kan passa. Jag rekommenderar att skicka förfrågan i god tid då det är högt tryck på fotograferingar hos mig och jag snabbt blir fullbokad. Skulle vi hitta en ledig dag skickas en bokningsfaktura på 1500kr. Den garanterar bokningen och innefattar även fotograferingskostnaden. Bokningsavgiften är inte återbetalningsbar men om vi behöver skjuta på fotograferingen på grund av dåligt väder eller sjukdom erbjuder jag fri ombokning och ett nytt datum planeras in.

Avslappnad fotografering

Fotograferingen i sig brukar vara väldigt lättsam. För mig är det viktigt att ni som familj kan slappna av och lägger därför stort fokus på det. Jag tar inte fram kameran direkt utan brukar prata och busa med mindre barn innan så de känner sig trygga. Genom att anpassa sig efter barnen och ge dem den tid de behöver känner de inte heller någon press.

Jag kommer inte be er att stå på en rad, titta in i kameran och le. Nej jag kommer be er kramas, prata med varandra, pussas, kittlas och ställa roliga frågor som får er att brista ut i skratt. Fotograferingen ska vara en rolig stund som ger er avslappnade och kärliga minnen med en massa känsla.

Fotograf Hanna Keiser www.hannakeiser.se

Bilder och leverans

Efter fotograferingen säkerhetskopieras bilderna och bearbetas i redigeringsprogram. Ni kommer bli tilldelade en tid till min studio i Linköping där vi går igenom bilderna från fotograferingen. Där kommer ni ha möjlighet att välja ut era favoritbilder och beställa exklusiva produkter i form av förstoringar, tavlor och album. De färdiga produkterna hämtas senare i min studio.

Är du också intresserad av att boka en familjefotografering i Linköping?

HÄR hittar du mer information om hur en fotografering går till. Längst ner på sidan hittar du även ett bokningsformulär när du bestämt dig för att boka. Vi ses! 🙂

senaste inlägget på

bloggen

Läs mer här

Kontakta mig

Linköping - Världen
Info@hannakeiser.se

070-6958180

F O T O G R A FHANNA KEISER
D
F O T O G R A FHANNA KEISER
D