Bröllopsfotograf i Linköping

”Hej! Vi planerar att gifta oss och vill hemskt gärna att just du förevigar vår dag”. Att få en sån förfrågan värmer alltid extra mycket i hjärtat hos mig. Visste ni att jag jobbar som bröllopsfotograf i Linköping men nästan alltid fotograferar bröllop på andra platser i Sverige? Så har det i alla fall sett ut hittills. Jag älskar att se nya platser och vill att brudparen ska kunna välja mig som fotograf oberoende på plats. Så vart ni än väljer att gifta er så följer jag med.

Bröllopsfotograf Hanna Keiser www.hannakeiser.se

Resan ingår i alla mina paket

Jag har valt att inkludera både boende och reseersättning i alla mina olika bröllopspaket. Detta för att det inte ska tillkomma några oväntade kostnader för brudparet. På så sätt får de möjlighet att gifta sig var de vill inom Sverige, ja till och med inom Europa. Något som många av mina brudpar uppskattat väldigt mycket.

Bröllopsmöten ingår

För att kunna ge mina brudpar en så fin dag som möjligt erbjuder jag bröllopsmöten under hela planeringens gång. Syftet är att vi ska bekanta oss med varandra inför den stora dagen. Ta del av de önskemål som finns och prata om det känns viktigt att föreviga. Men jag delar också med mig av värdefulla tips som kan hjälpa brudparen framåt i planeringen. Jag erbjuder möten i min studio samt över facetime och skype för dem som har långt att åka.

Bröllopsfotograf Hanna Keiser www.hannakeiser.se

Mina förberedelser som bröllopsfotograf

Innan varje bröllop ser jag till att besöka platsen där bröllopet kommer äga rum. Detta för att kunna avgöra vilka platser som kommer ge det bästa ljuset och som kommer passa till fotograferingen. Men även för att veta vilken typ av utrustning jag kommer behöva ha med mig som blixt och objektiv. Ingen plats är den andra lik och därför vill jag vara väl förberedd för att ni ska få en så smidig fotografering som möjligt.

Bröllopsfotograf Hanna Keiser www.hannakeiser.se

Under bröllopsdagen – Mina bästa knep som bröllopsfotograf i Linköping

För mig känns det väldigt viktig att mina brudpar känner att de kan vara sig själva och känna sig avslappnade under fotograferingen. Jag lägger därför mycket fokus på det och guidar mina brudpar när det behövs med lätta och naturliga poser. Jag kommer fånga stunderna där man brister ut i skratt, hyllar varandra, kastar sig i varandras famn och bara njuter av tiden tillsammans.

Jobbet efter en bröllopsfotografering

Redan under bröllopets gång kommer bilderna att säkerhetskopieras och sparas på flera hårddiskar. Därefter gör jag mitt urval av bilder som jag senare vill leverera i ett personligt webbgalleri till mina brudpar. Jag ser alltid till att leverera extra många bilder från bröllopet så mina brudpar alltid kan se tillbaka på hela dagen och inte bara delar av den. Bilderna kommer i sin tur att bearbetas för att ta fram det bästa resultatet som återspeglar dagen. Jag lägger otroligt mycket tid på bildbearbetningen för det är trots allt bilderna ni kommer bära med er som minnen för resten av livet.

Bröllopsfotograf Hanna Keiser www.hannakeiser.se

Vill du också boka mig som bröllopsfotograf i Linköping?

HÄR hittar du mer information om hur en bröllopsfotografering går till, priser och vad som ingår i alla mina paket. Kanske får jag äran att fotografera just ert bröllop? 🙂

senaste inlägget på

bloggen

Läs mer här

Kontakta mig

Linköping - Världen
Info@hannakeiser.se

070-6958180

F O T O G R A FHANNA KEISER
D
F O T O G R A FHANNA KEISER
D