Sveriges vackraste bröllopslokal

Jag får ofta frågor om vackra bröllopslokaler från brudpar som planerar att gifta sig. Och nog har jag besökt en hel del olika lokaler. Men vilken är egentligen Sveriges vackraste bröllopslokal? Jag skulle säga att det helt beror på vilken känsla man är ute efter, bohemiskt? klassiskt? stort och pampigt? Jag har en stark favorit som jag tänkte dela med mig av.

Norrvikens trädgårdar i Båstad – Sveriges vackraste bröllopslokal

Ja här har ni min storfavorit. Vackra byggnader och en makalös park som går i många olika teman. En otroligt romantisk plats för den som söker efter det lilla extra. Välj mellan en vigsel utomhus i deras trädgård eller en i deras fantastiska växthus.

Bröllopsfotograf Hanna Keiser www.hannakeiser.se

Utomhusvigsel

Här finns det möjlighet att gifta sig utomhus i deras fantastiska trädgård med havet som utsikt. En otroligt vacker plats. Passar för er som har upp till 150 gäster.

Bröllopsfotograf Hanna Keiser www.hannakeiser.se

Victoriahuset

Victoriahuset är en plats för den som vill ha en oförglömlig vigsel. Växthuset är otroligt vackert och rymmer upp till 120 sittande gäster. Möblera lokalen med vackra trästolar och mängder med blomsterarrangemang så kommer gästerna att tappa andan.

Bröllopsfotograf Hanna Keiser

Tycker du också att det här är Sveriges vackraste bröllopslokal?

Vill du också gifta dig här? Se till att boka i tid innan det är helt fullbokat. Du hittar mer information HÄR till Norrvikens trädgårdar. Och önskar du att jag förevigar denna fantastiska stund i livet? Fyll i formuläret HÄR på min bröllopssida så hoppas vi på att just ert datum finns tillgängligt hos mig.

Bröllopsfotograf Hanna Keiser

Planerar du inte bröllop för stunden? Eller är du kanske redan gift? Passa på att besöka Norrvikens trädgårdar under perioden vår-höst. Parken är otroligt vacker att bara strosa omkring i. Det finns även en del i parken med musik och överraskningar där barnen kan leka av sig ordentligt. En perfekt utflykt för hela familjen.

senaste inlägget på

bloggen

Läs mer här

Kontakta mig

Linköping - Världen
Info@hannakeiser.se

070-6958180

F O T O G R A FHANNA KEISER
D
F O T O G R A FHANNA KEISER
D