Nyföddfotograf i Linköping – Bildvisning

Det jag tycker är extra roligt med att jobba som nyföddfotograf i Linköping är kunna erbjuda bildvisningar för familjerna. Vet ni varför? Jo för föräldrarna blir alltid så himla positivt överraskade. Ni vet när dom skiner upp i stora leenden, tittar på varandra och nästan blir tårögda över bilderna. Då vet man att man gett dem minnen för livet som de alltid kommer kunna glädjas över. Hur fantastiskt!?

Fotograf Hanna Keiser www.hannakeiser.se

Nyföddfotograf i Linköping – Hur en bildvisning går till

För några veckor sedan hade jag bildvisning med en Indisk familj. Deras son sov sött genom hela fotograferingen och även under bildvisningen i min studio. Tänkte därför berätta lite om hur det går till hos mig.

Urval av bilder efter en nyföddfotografering

Efter en nyföddfotografering hos mig i Linköping går jag igenom bilderna. Dom säkerhetskopieras och jag påbörjar mitt urval. Jag vill alltid kunna erbjuda en så stor variation som möjligt för att sen på ett lätt sätt kunna hjälpa familjen med olika kombinationer och val av bilder.

Fotograf Hanna Keiser www.hannakeiser.se

Bildspel

Jag börjar alltid med att visa samtliga utvalda bilder i ett bildspel. Där kan föräldrarna luta sig tillbaka och njuta av stunden.

Urvalsprocessen

Vilka bilder passar ihop? Vilka kombinationer blir bäst? vilken storlek?
Några av frågorna som brukar ställas under en bildvisning. Jag hjälper familjerna att reda ut alla dessa frågetecken under tiden de är hos mig.

Fotograf Hanna Keiser www.hannakeiser.se

Produkter

Produkter beställs i samband med bildvisning i min studio och du betalar endast för de bilderna du älskar och önskar köpa. Jag erbjuder produkter av högsta kvalitet från noga utvalda leverantörer. Mycket av sortimentet tillverkas på plats i studion med material som ska hålla under en hel livstid. De bilder ni väljer att köpa får ni dessutom utan extra kostnad digitalt i lågupplöst format för att kunna dela på sociala medier

Fotograf Hanna Keiser www.hannakeiser.se

Vill du ha mer information om hur jag som nyföddfotograf i Linköping jobbar?

HÄR kan du läsa mer om hur fotograferingen går till. Vid bokningsförfrågan – fyll i formuläret längst ner på sidan.

senaste inlägget på

bloggen

Läs mer här

Kontakta mig

Linköping - Världen
Info@hannakeiser.se

070-6958180

F O T O G R A FHANNA KEISER
D
F O T O G R A FHANNA KEISER
D