Gravidfotografering i Linköping – Så går det till

Det blir allt vanligare att föreviga livets stora hädelser, så som en fantastisk graviditet. Jag får än idag meddelanden från tidigare kunder, som som jag fotograferade för flera år sen, hur tacksamma de är över att de valde att föreviga graviditeten. Att minnena från graviditeten snabbt bleknade efter att barnet var fött, vilket är fullt förståeligt med en ny liten familjemedlem hemma. Att bilderna har hjälpt dom att minnas det fina från stunden. Det är precis så jag vill att det ska vara efter en fotografering. Jag har valt att specialisera mig som gravidfotograf och erbjuder gravidfotografering i Linköping. Här berättar jag kortfattat om hur en gravidfotografering går till hos mig.

Fotograf Hanna Keiser www.hannakeiser.se

Boka en gravidfotografering i Linköping

Jag rekommenderar alla att boka en gravidfotografering så snart du vet att du vill föreviga din graviditet. Tidigare räckte det med att skicka en förfrågan några månader innan beräknat förlossningsdatum, men just nu får jag många förfrågningar redan från vecka 12. Det känns otroligt fint att många är ute i god tid och verkligen förstår vikten av att föreviga sin graviditet, men det innebär också att jag snabbt blir fullbokad. Om du är intresserad av att boka en gravidfotografering skulle jag därför inte vänta allt för länge med att höra av dig till mig 🙂

Fotoplatser för en gravidfotografering i Linköping

För mig är fotoplatsen otroligt viktig för att ni ska få ett så bra ljus i era bilder som möjligt. Jag kommer därför börja spana efter fina fotoplatser till er så fort bokningen gått igenom. Jag kommer ta hänsyn till era önskemål om plats och även se över om jag hittar något nytt guldkorn som jag tror kan passa er. Eftersom ljuset ständigt ändras kommer jag några dagar innan fotograferingen lämna mer besked om vilken tidpunkt fotograferingen sker

Gravidfotograf Hanna Keiser, Linköping

Blomsterarrangemang till gravidfotograferingen

År 2019 valde jag att inkludera blommor till mina fotograferingar. Genom att använda blommor som passar till kläderna gav de inte bara bilderna en ny dimension, de förstärkte även den vackra känslan hos många av mina kunder. Blommor som kunde få den gråaste dagen i Sverige att skina upp och bli så där alldeles speciell. Genom att använda blommor till fotograferingen gör man den även mer personlig genom att välja det blomsterarrangemanget som passar en själv bäst. Välj mellan blomsterkrans, blomstertopp, blomsterbädd och blomsterbukett.

Gravidfotograf Hanna Keiser, Linköping

Lån av exklusiva gravidklänningar till din gravidfotografering

I min studio finns det möjlighet att prova ut exklusiva gravidkläder inför fotograferingen. Du kan välja mellan klänningar, kjolar och toppar i olika färger och storlekar. Vi kommer hinna med 2 stycken ombyten under fotograferingen och jag kommer att ta med mig ett portabelt omklädningsrum som du enkelt kan byta om i.

Hur går en gravidfotografering till?

Jag är otroligt mån om att det ska bli en avslappnad och härlig upplevelse för dig och kommer därför lägga mycket fokus på det 🙂 Själva fotograferingen kommer ta 1-2 timmar beroende på plats och jag kommer att guida dig med lätta och naturliga poser när det behövs 🙂

Fotograf Hanna Keiser www.hannakeiser.se

Vad händer efter en gravidfotografering?

Efter fotograferingen kommer bilderna att säkerhetskopieras och jag kommer påbörja urvalet av bilderna från dagen. Bilderna kommer att bearbetas i redigeringsprogram och inom 2 veckor är ni välkomna tillbaka till min studio för bildvisning. Där väljer ni ut era favoritbilder och har dessutom möjlighet att kika på de produkter som jag erbjuder. Laminerade förstoringar, mängder av vackra ramar och linnealbum med riktigt tjocka och exklusiva sidor.

De digitala bilderna levereras i ett personligt webbgalleri och de färdiga produkterna kommer senare finnas att hämta i min studio.

Tips inför din gravidfotografering

Som gravidfotograf i Linköping vill jag att främst att du som kund ska få en riktigt härlig fotografering, men också riktigt vackra bilder att se tillbaka på. Här kommer några av mina tips inför fotograferingen som kan vara bra att tänka på 🙂

  • Se till att naglarna ser okej ut. Vi kommer nämligen ta närbilder på magen där de kommer att synas. Du behöver inte beställa tid på en salong för att göra manikyr. Rena naglar som är jämnlånga blir jättebra. Smutsiga naglar eller naglar med halvt bortskavt nagellack kommer ta bort fokus från magen. Det är svårt att redigera bort sånt och lätt att åtgärda innan fotograferingen 🙂
  • Hudfärgade underkläder. En del av mina gravidkläder som jag lånar ut kan vara något transparanta. Välj därför gärna hudfärgade underkläder, alternativt enfärgade underkläder i en inte allt för skrikig färg för att de ska synas så lite som möjligt på bilderna.
  • Om ni har barn med er till fotograferingen, ta gärna med lite snacks. Ibland behöver de små underbara liven fylla på med lite energi 🙂 Även en favoritnalle eller annan leksak kan med fördel tas med.
Gravidfotografering i Linköping. www.hannakeiser.se

Vill du boka en gravidfotografering i Linköping?

HÄR kan du läsa mer om hur en gravidfotografering går till samt skicka en bokningsförfrågan vid intresse för bokning 🙂

Gravidfotograf Hanna Keiser, Linköping

Nyföddfotografering till halva priset

Jag älskar att följa familjer genom livets stora händelser, därför erbjuder jag alla mina gravidkunder en nyföddfotografering till 50% av fotograferingskostnaden. Tiden går så otroligt fort med en ny liten familjemedlem hemma och jag vill inte att ni ska missa chansen att föreviga den tiden också. Om ni vill ha värdefulla minnen från den första tiden i livet med er bebis rekommenderar jag er att boka in en tid redan under graviditeten för större chans att hitta en ledig tid.

Hanna Keiser – Nyföddfotograf i Linköping

senaste inlägget på

bloggen

Läs mer här

Kontakta mig

Linköping - Världen
Info@hannakeiser.se

070-6958180

F O T O G R A FHANNA KEISER
D
F O T O G R A FHANNA KEISER
D