Väntar du barn? Glöm inte att föreviga din graviditet

Det är verkligen någonting speciellt med att vänta barn. Framförallt om det är första graviditeten. Allt är nytt. Det är spännande, mycket tankar, sååå mycket kärlek och en oändlig längtan efter att få träffa sitt barn. Så upplevde i alla fall jag det när jag väntade vår dotter. Idag har jag två, och det var minst lika spännande andra gången 🙂 Väntar du barn? Glöm inte att boka en gravidfotografering

Fotograf Hanna Keiser www.hannakeiser.se

Vikten av att föreviga sin graviditet

När jag var gravid var det så viktigt för mig att dokumentera graviditeten med bilder på magen. Från början var tanken att fotografera den varje vecka, så kanske det inte riktigt blev. Men jag fotograferade den ändå relativt ofta. På den tiden hade jag ett stort fotointresse men jag jobbade inte som fotograf. Jag valde att investera i en gravidfotografering hos en etablerad fotograf här i stan vilket jag är så otroligt tacksam över att jag gjorde. Självklart bokade vi även fotograf till vår andra graviditet, och dom bilderna pryder vårt hem fint idag 🙂

Det var mycket på grund av detta som gjorde att jag verkligen ville fotografera gravida kvinnor när jag själv började jobba som fotograf. Jag ville ge dem oförglömliga minnen från deras graviditeter. Minnen från en tid som går otroligt fort, och som man snabbt glömmer efter att bebisen kommit till världen.

Idag har jag fotograferat många gravida kvinnor, och jag älskar det! Varje fotografering blir verkligen unik. Jag älskar att leta efter vackra fotoplatser utomhus med ett härligt motljus och ge dom fantastiska bilder att hänga upp på väggen hemma. Efter att jag dessutom inkluderade blommor till mina gravidfotograferingar kände jag att jag kunde leverera något extra. Blommorna bidrog till att fotograferingarna nästan blev sagolika.

Gravidfotografering i Linköping

Intresserad av att boka en gravidfotografering i Linköping?

HÄR kan du läsa mer om hur en gravidfotografering går till hos mig 🙂

senaste inlägget på

bloggen

Läs mer här

Kontakta mig

Linköping - Världen
Info@hannakeiser.se

070-6958180

F O T O G R A FHANNA KEISER
D
F O T O G R A FHANNA KEISER
D