Nyföddfotografering i Linköping – Hur går det till?

Att gå till en nyföddfotograf blir allt vanligare i dagens samhälle. Att föreviga den första tiden med en ny familjemedlem är så värdefullt och ger minnen för många generationer framöver. Just därför vill jag berätta för dig hur en nyföddfotografering går till hos mig i min studio i Linköping 🙂

Jag rekommenderar alla som är intresserade av en nyföddfotografering hos mig att boka den redan under graviditeten. Detta eftersom det är så högt tryck på tider hos mig och för att man ska få en större chans till en ledig tid.

Nyföddfotografering i Linköping med bebis och nalle
Fotograf Hanna Keiser www.hannakeiser.se

Hur väljer vi dag för nyföddfotografering?

Jag tar enbart ett begränsat antal tider för nyföddfotograferingar eftersom jag behöver vara flexibel med tider för mina kunder. Bebisarna bestämmer själva när det är dags för förlossning och vi anpassar helt enkelt efter dem 🙂 Vid bokning noterar jag ert beräknade födelsedatum för bebisen och när bebisen väl är född hör ni av er till mig för att få en dag och tid för nyföddfotografering. Jag rekommenderar att man fotograferar inom 2 veckor efter att bebisen är född. Då sover de oftast som allra bäst och jag har möjlighet att linda in bebisen på ett vackert och tryggt sätt.

Bokningsfaktura

När man vill boka en nyföddfotografering hos mig i Linköping betalar man en bokningsfaktura på fotograferingskostnaden, 1500kr, och när den är betald är bokningen garanterad.

Hur går nyföddfotograferingen till?

Fotograferingen kommer att ske i min studio i Linköping under 2-3 sammanhängande timmar. För mig är det viktigt att fotograferingen går till på ett lugnt, tryggt och säkert sätt på bebisens villkor och jag kommer därför anpassa poseringen därefter. Det kommer finnas gott om tid för matning och blöjbyten för att undvika stress. Ni som nyblivna föräldrar kan luta er tillbaka, kanske ta en kopp kaffe medan jag ger er oförglömliga minnen från den första tiden.

Nyföddfotografering i Linköping med rosa tema
Fotograf Hanna Keiser www.hannakeiser.se

Bilder och produkter

Inom ca 2 veckor är ni välkomna tillbaka till min studio för bildvisning. Vi kommer tillsammans gå igenom bilderna och ni får välja ut era favoritbilder och vilka produkter ni önskar beställa. Jag erbjuder bland annat laminerade förstoringar, mängder med vackra ramar och linnealbum med tjocka exklusiva sidor.

Produkterna är av högsta kvalitet från noga utvalda leverantörer. Mycket av sortimentet tillverkas på plats i studion med material som ska hålla under en hel livstid. De bilder ni väljer att beställa får ni dessutom utan extra kostnad digitalt i lågupplöst format för att kunna dela på sociala medier.

Är du intresserad av ett boka en nyföddfotografering eller vill du ha mer information? Fyll i formuläret på min nyföddsida så svarar jag så snart jag kan. Du hittar sidan HÄR

Nyföddfotografering i Linköping med rosa filt
Fotograf Hanna Keiser www.hannakeiser.se

senaste inlägget på

bloggen

Läs mer här

Kontakta mig

Linköping - Världen
Info@hannakeiser.se

070-6958180

F O T O G R A FHANNA KEISER
D
F O T O G R A FHANNA KEISER
D