Nyföddfotograf i Linköping som vågar satsa på sin dröm

Att börja erbjuda nyföddfotografering var någonting som från början inte var helt självklart. Jag hade fått höra att man ska nischa sig som fotograf och hålla sig till en inriktning när det kommer till foto, alternativ max två stycken områden. Jag hade redan bestämt mig för gravidfotografering och att jobba som bröllopsfotograf, så inte kunde jag välja till ett tredje område? Sen kom pandemin. De allra flesta inplanerade bröllopen från 2020 sköts upp till 2021 eller 2022 och jag fick helt plötsligt väldigt mycket mer tid i mitt företag. Tid som jag la på att försöka reda ut vad jag faktiskt vill göra och vad jag brinner extra mycket för. Och det jag kom fram till är att jag verkligen älskar att följa mina kunder genom livets stora händelser. Tänk att få vara fotografen som får ta del av ett bröllop, en graviditet, en förlossning, en nyföddfotografering och en barnfotografering. Hur fantastiskt fint att få vara med på dom delarna i någon annans liv? Att kunna ge någon de finaste minnena från just dom stunderna? Under februari månad valde jag därför att lansera nyföddfotografering hos mig. Och det är bland de bästa besluten jag tagit.

Jag upptäckte väldigt snabbt hur mycket jag faktiskt brann för det här och hur självklart allt kändes. Jag beställde hem rekvisita i massor för att det skulle finnas något som passade för alla mina kunder. Ni må tro att om jag bestämt mig för något, ja då ska det bli riktigt bra från början! Redan veckan efter lansering hade jag min första kund och därefter har det rullat på. Så himla himla roligt.

Så nu hädan efter kan jag även titulera mig som nyföddfotograf i Linköping.

Om du vill läsa mer om hur en nyföddfotografering går till hos mig så finner du mer information om det HÄR

Fotograf Hanna Keiser www.hannakeiser.se

senaste inlägget på

bloggen

Läs mer här

Kontakta mig

Linköping - Världen
Info@hannakeiser.se

070-6958180

F O T O G R A FHANNA KEISER
D
F O T O G R A FHANNA KEISER
D