TÄRNKLÄNNINGAR

KLÄNNINGAR TILL TÄRNOR

En vanlig fråga är ”Ska vi stå för tärnornas klänningar?”. Detta är såklart individuellt, men en bra tumregel brukar vara ”Om vi vill att de ska ha en speciell färg/se ut på ett visst sätt, står vi för dem”. 

På ASOS finns massor av vackra klänningar som är anpassade just för bröllop. Det finns flera klänningar i samma färger fast olika modeller, så det passar olika preferenser hos dina tärnor. Märket TFNC på Asos har många vackra klänningar i mjuka pastellfärger. Jag har satt alla möjliga varianter på tärnklänningar och jag tycker absolut ni kan mixa i olika färger, så länge det finns en röd tråd. Även kjol eller byxdress går att ha ifall man inte trivs i klänning. Ett tips är att ha t.ex. en blomsterkrans som ser likadan ut till alla tärnor, så det blir ännu mer enhetligt. 

senaste inlägget på

bloggen

Läs mer här

Kontakta mig

Linköping - Världen
Info@hannakeiser.se

070-6958180

F O T O G R A FHANNA KEISER
D
F O T O G R A FHANNA KEISER
D