BLOMSTERTIPS

BRÖLLOPSBLOMMOR – NÄR BLOMMAR MINA FAVORITER?

Det går ju inte att sticka under stolen att blommor är viktiga på bröllop. De kan verkligen förstärka den fina känslan som ni är ute efter av ert bröllop. Här har jag samlat mina favoritblommor och när de blommar: 

Pioner går att få tag på från februari – augusti, men bästa säsongen är maj-juni. Ranunkel och Anemon finns från november till april, och liljekonvalj finns bara i april. Hortensia kan du få mellan augusti till oktober. 

Blommor som går att få tag på året runt är rosor, liljor, orkidé, fresia, nejlikor, kallor och brudslöja.  Sen är det klart att det finns mängder med andra vackra blommor men dessa är några av mina favoriter 🙂
Även om det finns möjlighet att flyga in blommor från andra länder året om så skulle jag verkligen vilja rekommendera att välja blommor efter säsong. Det blir helt klart betydligt mer kostnadseffektivt och betydligt snällare mot miljön. Tänk känslan att gå förbi butikerna där just era bröllopsblommor finns, år efter år vid er bröllopsdag. Hur härligt är inte det?

Och kom ihåg, blommor kan man aldrig få för mycket av 😀

senaste inlägget på

bloggen

Läs mer här

Kontakta mig

Linköping - Världen
Info@hannakeiser.se

070-6958180

F O T O G R A FHANNA KEISER
D
F O T O G R A FHANNA KEISER
D