F O T O G R A FHANNA KEISER

UNPLUGGED WEDDING – varför?

”HUNDRA TELEFONER, VAR ÄR BRUDPARET?”

Du kanske har hört talas om uttrycket ”unplugged wedding”, där brudparet valt att låta gästerna njuta av vigseln, istället för att sitta redo med sina telefoner/kameror. Kanske känns det taskigt mot era gäster, så jag vill berätta varför detta är så viktigt. 

Många gäster VILL fota för de tycker det är roligt, och många gäster känner att det förväntas av dem. Vilket det än är, resulterar det i att era gäster lägger mer fokus på sina telefoner än att faktiskt uppleva vigseln där och då. 

Kanske har ni någon släkting som gillar att fota som gärna tar med sin kamera, och hen kanske tror att ni förväntar er det? Genom att be prästen/vigselförättaren att i början av vigseln berätta om ”förbudet av telefoner”, kan era gäster helt njuta i ögonblicket, och slipper se vigseln genom en telefon. 

Fördelen för er, är också att ni får bilder UTAN telefoner framför era gästers ansikten. Jag har fotat SÅ många bröllop där jag knappt sett brudparet pga alla telefoner, och ännu mindre gästerna som är där. En variant är också att gästerna får fota när ni vänt er om och ska gå ut. 

Jag låter alltid mina brudpar dela sina bilder fritt till sina gäster, så att de kan ta del av bilderna utan att fota själva. Det blir en win win för alla, och ni kan titta på era gäster under vigseln utan att se hundra telefoner 😉 

Är du för eller emot mobilförbud på vigseln? Kommentera gärna! 

senaste inlägget på

bloggen

Läs mer här

Kontakta mig

Linköping - Världen
Info@hannakeiser.se

070-6958180

F O T O G R A FHANNA KEISER
D
F O T O G R A FHANNA KEISER
D