F O T O G R A FHANNA KEISER

Regn på er bröllopsdag

Neeej! Det kommer regna på vår bröllopsdag!

Vi kan ju inte styra över vädret, och många är oroliga för att det ska regna på deras bröllop, men faktum är att ljuset är otroligt fint vid regn, och som fotograf är jag väl förberedd för att fånga er bröllopsdag oavsett. Och faktum är att det blir otroligt romantiska bilder under ett stort vitt paraply! ⠀⠀⠀ ⠀

⠀⠀⠀ ⠀
Jag lägger ner mycket tid på att reka de finaste fotoplatserna till er, så i samband med detta spikar jag alltid en back-up plats, där vi kan vara om det skulle regna. På så sätt slipper ni oroa er för detta, och kan lämna det helt till mig. När er bröllopsdag kommer, kan ni känna er trygga i att era bilder kommer bli vackra även om inte solen skiner. ⠀⠀⠀

⠀⠀⠀⠀ ⠀
Oroa er inte för regnet, vi kommer göra det bästa av situationen för ni ska få en fin dag oavsett! ❤️

senaste inlägget på

bloggen

Läs mer här

Kontakta mig

Linköping - Världen
Info@hannakeiser.se

070-6958180

F O T O G R A FHANNA KEISER
D
F O T O G R A FHANNA KEISER
D