F O T O G R A FHANNA KEISER

Varför ska man anlita en professionell bröllopsfotograf?

För mig ett enkelt enkelt men tydligt svar, för att få de bästa möjliga bilderna där känslan och stunden fångas utan att du själv behöver vara med och arrangera och planera. Du kan istället fokusera på stunden och njuta av dagen. Det handlar om en investering i minnen och bevarande av känslor som fanns i just det ögonblicket som du kommer ha för resten av livet och som följer med även längre än så.

När du vill få med det lilla extra

Jämfört med en vän på bröllopet med systemkamera har jag som bröllopsfotograf valt min utrustning med omsorg, jag har en förmåga att se vinklar, ljus och kompositioner ur ett helhets perspektiv. Detta tillsammans med kunskap om kamerainställningar för olika väder och miljöer krävs för att förmedla det lilla extra i bilderna.

senaste inlägget på

bloggen

Läs mer här

Kontakta mig

Linköping - Världen
Info@hannakeiser.se

070-6958180

F O T O G R A FHANNA KEISER
D
F O T O G R A FHANNA KEISER
D