OM

Hanna Keiser

Hej och varmt

Välkommen

Har ni någon gång tittat tillbaka på ett fotografi och fått en varm känsla genom hela kroppen när ni plötsligt minns det ögonblick som förevigats? Ni minns skratten, gråten, glädjen, kärleken och allt det känslosamma som fanns i just den stunden. Det är de här känslorna jag vill föreviga i era bilder så att ni får de vackraste minnena att kunna se tillbaka på och uppleva om och om igen.

 

Mitt namn är Hanna Keiser, född 1989 och uppvuxen på landet i en mysig liten stad som heter Järna. Bor nu mera i Linköping med min stora kärlek som jag planeras gifta mig med sommaren 2021. Ett slottsbröllop som jag har på känn kommer likna en saga. Tillsammans har vi två stycken underbara barn med stora blå ögon och som ger oss så mycket kärlek varje dag. Jag hoppas innerligt att de kommer växa upp och våga så upp för sig själva och att de kommer förstå alla människors lika värde då det är någonting som är viktigt för mig.

 

Jag avskyr allt ont som innebär att oskyldiga människor drabbas. Vare sig det gäller krig, övergrepp eller sjukdomar så gör det ont i mig. Jag stöttar därför olika hjälporganisationer i deras kamp mot detta.

 

Att cykla staden runt eller springa några mil för att hitta nya
fotoplatser är inget ovanligt för mig. Jag har varit aktiv sedan jag var liten och har tidigare tävlat i löpning på elitnivå. Jag är lugn som person med båda fötterna på jorden samtidigt som jag kan skratta högt och bjuda på mig själv. Jag har en förmåga att vända negativa ting till någonting positivt, livet blir helt enkelt så mycket härligare så. Jag är envis, jag går in för det jag gör, har många idéer och stora drömmar som driver mig framåt.

Jag har alltid älskat att dokumentera med fotografier, och det har inte bara blivit mitt sätt att uttrycka mig utan även blivit en del av mig.

För mig är fotografering inte ett jobb, det är min passion.

Keiser x

Kontakta mig

Linköping - Världen
Info@hannakeiser.se

070-6958180

F O T O G R A FHANNA KEISER
D
F O T O G R A FHANNA KEISER
D