OM

Hanna Keiser

A VERY WARM

WELCOME

Har ni någon gång tittat tillbaka på ett fotografi och fått en varm känsla genom hela kroppen när ni plötsligt minns det ögonblick som förevigats? Ni minns skratten, gråten, glädjen, kärleken och allt det känslosamma som fanns i just den stunden. Det är de här känslorna jag vill föreviga i era bilder så att ni får de vackraste minnena att kunna se tillbaka på och uppleva om och om igen.

 

Mitt namn är Hanna Keiser, född 1989 och uppvuxen på landet i en mysig liten håla som heter Järna. Bor nu mera i Linköping med min stora kärlek som jag planeras gifta mig med nästa sommar. Ett slottsbröllop som jag har på känn kommer likna en saga. Tillsammans har vi två stycken underbara barn med stora blå ögon och som ger oss så mycket kärlek var dag. Jag hoppas innerligt att de kommer växa upp och våga så upp för sig själva och att de kommer förstå alla människors lika värde.

 

Jag avskyr allt ont som innebär att oskyldiga människor drabbas. Vare sig det gäller krig, övergrepp eller sjukdomar så gör det ont i mig. Jag stöttar därför olika hjälporganisationer i deras kamp mot detta.

 

Att cykla staden runt eller springa några mil för att hitta nya
fotoplatser är inget ovanligt för mig. Jag har varit aktiv sedan jag var liten och har tidigare tävlat i löpning på elitninvå. Jag är lugn som person med båda fötterna på jorden samtidigt som jag kan skratta högt och bjuda på mig själv. Jag har en förmåga att vända negativa ting till någonting positivt, livet blir helt enkelt så mycket härligare så. Jag är envis, jag går in för det jag gör och jag har stora drömmar som driver mig framåt.

Jag har alltid älskat att dokumentera med fotografier, och det har inte bara blivit mitt sätt att uttrycka mig utan även blivit en del av mig.

För mig är fotografering inte ett jobb, det är min passion.

Keiser x

Det här visste ni inte om mig

Jag sjunger alltid högt och med stor inlevelse när ingen annan ser. Tystnar och beter mig "normalt" så fort någon annan kommer i närheten

 

Jag skrattar helt hysteriskt så tårarna sprutar när jag kollar på America's funniest home videos. Där har ni min humor!

 

När någon skrämmer mig reagerar jag alltid med att springa med höga knän och armarna upp i luften.

Kontakta mig

Linköping - Världen
Info@hannakeiser.se

070-6958180

F O T O G R A FHANNA KEISER
D
F O T O G R A FHANNA KEISER
D