F O T O G R A FHANNA KEISER

GRAVIDFOTOGRAFERING

Specialicerad gravidfotograf i linköping

Avslappnad fotografering

Jag lägger mycket energi på att du ska få en avslappnad och rolig fotografering. Många av mina kunder glömmer därför bort sin nervositet över fotograferingen och får istället en härlig stund att se tillbaka på med glädje.

Exklusiva gravidkläder

När du bokar en fotografering hos mig får du tillgång till mina exklusiva gravidkläder helt utan kostnad. Välj mellan klänningar, kjolar och toppar av olika slag för att hitta just det du trivs bäst i.

Väl utvalda platser

Platsen för fotograferingen sker alltid med omsorg och noga planering. EFTERSOM LJUSET STÄNDIGT ÄNDRAS FRÅN DAG TILL DAG SAMT EFTER SÄSONG SÅ ANPASSAS PLATSEN DÄREFTER. JAG TITTAR UT PLATSEN I FÖRVÄG OCH HAR alltid ett ALTERNATIV IFALL NÅGOT OVÄNTAT SKULLE DYKA UPP. ALLT FÖR ATT DU SKA FÅ DEN PERFEKTA PLATSEN FÖR DIN FOTOGRAFERING.

Vackra passande blommor

i mitt gravidpaket så ingår vackra passande blommor till fotograferingen. Någonting som verkligen gör det lilla extra och får även de gråaste dagarna i sverige att lysa upp.

 

Välj mellan blomsterkrans, blomsterhårsmycke,blombukett, blomstertopp eller blomsterbädd.

WOW

Jag är så jäkla glad över att jag gjorde det här trots att jag är så obekväm framför kameran. Önskar att jag hade haft den här möjligheten tidigare när jag väntade mitt första barn för oj vilka magiska bilder! Tusen tack Hanna för den här möjligheten, du är grym och hela upplevelsen var fantastisk!

AMANDA

WOW

Vi är så glada att vi bokade fotograferingen. Hela stunden tillsammans med dig var verkligen magisk och vi hade jättekul! En sån självförtroende boozt det var att få bli fotad av dig. Tusen tusen tack!

Linn

En stund för dig!

Tänk att du för en stund får känna dig extra vacker och stark.

Att för en stund få stanna upp och njuta av graviditeten extra mycket.

En stund där krämpor och allt som hör till under en graviditet hamnar i skymundan.

 

Du får bära exklusiva gravidkläder framtagna just för dig. Klänningar, kjolar och toppar av olika slag med vackra passande blommor till.

En fotografering som sker på väl utvalda platser där det magiska motljuset sprider sig över bilden.

 

Jag ger dig inte bara fantastiska bilder, jag ger dig en upplevelse med minnen som du för alltid kommer kunna se tillbaka på med oändlig kärlek.

 

Passa på innan det är för sent, det är du värd!

 

TACKSAMHET

Hanna du är helt otrolig! Inte nog med att jag fick världens finaste fotografering, bilderna är helt fantastiska! Tack så hemskt mycket fina du! Jag är så glad över att jag hittade just dig!

LOUISE

Om Hanna Keiser

Hanna Keiser, född -89 och bosatt i Linköping.

Att cykla staden runt eller springa några mil för att hitta nya fotoplatser är inget ovanligt för mig. Jag har varit aktiv sedan jag var liten och har tidigare tävlat i löpning på elitninvå. Jag är lugn som person med båda fötterna på jorden samtidigt som jag kan skratta högt och bjuda på mig själv. Jag har en förmåga att vända negativa ting till någonting positivt, livet blir helt enkelt så mycket härligare så :)

 

Jag avskyr allt ont som innebär att oskyldiga människor drabbas. Vare sig det gäller krig, mobbning, övergrepp eller sjukdomar så gör det ont i mig. Jag stöttar därför olika hjälporganisationer i deras kamp mot detta.

Jag har alltid älskat att dokumentera med fotografier, och det har inte bara blivit mitt sätt att uttrycka mig utan även blivit en del av mig. För mig är fotografering inte ett jobb, det är min passion.⠀

Thankful

The pictures really does look amazing! The background colors are beautiful. You have a great eye, they are truly wonderful! Thank you so much!

Femke

Vackra blommor till fotograferingen

År 2019 valde jag att inkludera blommor till mina fotograferingar. Någonting som uppskattats av många av mina kunder. Genom att använda blommor som passar till kläderna gav de inte bara bilderna en ny dimension, de förstärkte även den vackra känslan hos många av mina kunde. Blommor som kunde få den gråaste höstdagen i Sverige att skina upp och bli så där alldeles speciell. Genom att använda blommor till fotograferingen gör man den även mer personlig genom att välja det blomsterarrangemanget som passar en själv bäst. Vad väljer du?

Blomsterbukett

Blomstertopp

Blomsterkrans

Blomsterbädd

Skicka din bokningsförfrågan

Då det är högt tryck för gravidfotograferingar så jag rekommenderar dig att skicka din gravidförfrågan i formuläret nedan så snart som möjligt för större chans att hitta en ledig tid.
Skulle vi hitta en ledig tid så bokar vi in dig i mitt bokningssystem och när 50% av totalsumman är betald så är bokningen garanterad. Resterande summa betalas i samband med bildleveransen.

Det är individuellt vilken vecka man önskar att fotograferas i, men jag rekommenderar runt vecka 27-33 beroende på hur stor magen är och hur du mår.

Skicka din bokningsförfrågan

Då det är högt tryck för gravidfotograferingar så jag rekommenderar dig att skicka din gravidförfrågan i formuläret nedan så snart som möjligt för större chans att hitta en ledig tid.
Skulle vi hitta en ledig tid så bokar vi in dig i mitt bokningssystem och när 50% av totalsumman är betald så är bokningen garanterad. Resterande summa betalas i samband med bildleveransen.

Det är individuellt vilken vecka man önskar att fotograferas i, men jag rekommenderar runt vecka 27-33 beroende på hur stor magen är och hur du mår.

Fotograferingen

I samband med fotograferingen får du välja ut några av de exklusiva gravidkläderna som jag erbjuder. Fotograferingen kommer att ske under 1-2 timmar beroende på val av plats. För mig är det viktigt att du känner dig bekväm och att du får en härlig upplevelse. Jag kommer guida dig när det behövs med lätta och naturliga poser.

Leverans av bilder

Inom 2 veckor kommer du få ett webbaserat galleri med dina bästa utvalda bilder som du kan välja bland. Bilderna kommer att bearbetas i redigeringsprogram innan och levereras till dig i både högupplöst- och webbupplöst format.

Önskar man köpa till extra bilder går det att göra för 250kr styck och lägre pris vid bildpaket.

Vanliga frågor

och svar

Känner mig inte bekväm att stå framför kameran, hur gör jag?

Det är absolut inget ovanligt att man känner så här så oroa dig inte över det. Mitt fokus kommer att ligga på att du får en avslappnad fotografering och jag kommer att guida dig när det behövs med lätta och naturliga poser för att få de magiska bilderna.

Vad händer om det regnar?

Vi tittar tillsammans ut 2st datum i samband med bokning av fotograferingen varav det ena datumet är ett back up datum om vädret inte är på topp. För mig är det väldigt viktigt att bilderna blir så bra som möjligt med fint ljus och bokar därför hellre om datumet än att bilderna blir lidande.

Får partner och barn vara med på fotograferingen?

Självklart! Jag rekommenderar att barn är med i början eller i slutet av fotograferingen för att den inte ska kännas så långrandig. Tips kan även vara att ta med något snacks till barnen ifall energinivån skulle sjunka :)

magiskt

Herregud så otroligt fina bilder, vilket öga du har för detta. Val av plats och ljus, helt magiskt verkligen. Tusen tack för allt igen, du fick mig att känna mig så bekväm på fotograferingen.

Anna

Din investering

1-2 timmars Fotografering

10st högupplösta bilder

Lån av exklusiva gravidkläder

Fine art förstoring 30x40cm

Vackert Blomsterarrangemang

5900:-

Skicka din bokningsFörfrågan

Det är högt tryck på tiderna för gravidfotografering hos mig.

Se till att du är ute i god tid med din förfrågan för större chans att hitta en ledig tid.

Rekommenderar dig att boka minst 4-5 månader innan BF.

Januari - FULLBOKAT

Februari - 2 tider kvar

Mars - 2 tider kvar

Keiser x

SKICKA

Tack för ditt meddelande, jag svarar så fort jag kan.Något gick fel när meddelandet skulle skickas, var vänlig försök igen.

Kontakta mig

Linköping - Världen
Info@hannakeiser.se

070-6958180

F O T O G R A FHANNA KEISER
D
F O T O G R A FHANNA KEISER
D