underbara

BRÖLLOP

En helt fantastisk dag

Ni har er stora dag framför er. En dag med oändlig kärlek, värme och skratt med de mest betydelsefulla människorna i ert liv. En dag som ni planerat och som ni nu förtjänar att få njuta av. En dag med vackra och känslosamma bröllopsbilder att se tillbaka på. En dag att uppleva om och om igen.

En av mina viktigaste styrkor som fotograf är att få mina bröllopspar att känna att dom kan vara sig själva, det ska vara avslappnat och att jag ska kännas som en vän som stöttar och hjälper till om det behövs. Jag kommer skratta med er, glädjas med er, och förmodligen fälla en och annan tår under både vigseln och middagstalen. Bröllop är så mäktigt och mitt fokus är att fånga er dag så personlig och genuin som möjligt för att ni ska få de vackraste minnena att bevara för resten av era liv.

 

Se till att ni bokar i tid för underbart nog försvinner tiderna fort ♥

mitt fokus är att fånga er dag så vacker & personlig som möjligt

 

förberedelser

Här följer jag med er från starten av er fantastiska dag. Det handlar om allt ifrån när ni blir sminkade, får håret fixat, bröllopskläderna ska på, när slipsknuten inte blir korrekt från början. Jag fångar stunderna när ni skålar i champagne, ett dåligt skämt dras och ni brister ut i skratt. Närbilder tas på detaljerna, ringarna, de andra smyckena, klänningen, skorna osv. Här brukar jag också få föreviga stunden när ni ser varandra för första gången och det är alltid lika magiskt.

Porträtt

Dom bilderna som många tycker är de viktigaste att ta under hela bröllopsdagen. Tycker ni att det är jobbigt att stå framför kameran och inte vet vad ni ska göra kommer jag givetvis att guida er. Tanken är att det ska kännas avslappnat och att eran kärlek syns rakt igenom linsen. Ni kommer få kramas och pussas massor och bara få njuta av stunden tillsammans. Oftast är det jag som i förväg tittat ut ett ställe med fint ljus där ni kan fotograferas. Har ni egna förslag för plats så tar jag givetvis emot de.

porträtt

De bilder som många tycker är de viktigaste att ta under hela bröllopsdagen. Tycker ni att det är jobbigt att stå framför kameran och inte vet vad ni ska göra kommer jag givetvis att guida er. Tanken är att det ska kännas avslappnat och att eran kärlek syns rakt igenom linsen. Ni kommer få kramas och pussas massor och bara få njuta av stunden tillsammans. Oftast är det jag som i förväg tittat ut ett ställe med fint ljus där ni kan fotograferas. Har ni egna förslag för plats så tar jag givetvis emot de.

Vigsel

Här försöker jag att synas så lite som möjligt men ändå fånga de förväntansfulla blickarna innan ni ansluter, glädjetårar, leenden, ringbytet och den första kyssen. Det är viktigt att ni pratat med prästen innan bröllopsdagen och kommit överrens om hur mycket och var jag får röra mig framme vid altaret om ni är i en kyrka. Jag önskar även få telefonnummet så jag kan ta kontakt med denne. En fördel kan vara att jag har ensamrätt på fotograferingen under vigseln för att slippa gäster som fotograferar med blixt eller sträcker ut en arm eller kamera när jag försöker föreviga er stund. Vid riskastningen kan det även vara bra om en toastmaster eller annan ansvarig person ber gästerna om att lämna lite plats för fotografen. Allt för att kunna dokumentera er dag så smidigt som möjligt på finaste vis.

Middag och fest

Nu är ni gifta!

Under middagen kommer jag fotografera dukningen, de riktigt känslosamma gråttalen, alla skålar, skrattattacker, lekar, när ni skär upp tårtan tillsammans, mingelbilder på gästerna och allt som hör till. Jag rekommenderar alla mina brudpar att smita ut sista timmen innan solen går ner för att ta några sista porträttbilder. Ljuset är magiskt då och bilderna kan bli helt fantastiska. Sedan är det fest och här kan vad som helst hända!

middag och fest

Nu är ni gifta!

Under middagen kommer jag fotografera dukningen, de riktigt känslosamma gråttalen, alla skålar, skrattattacker, lekar, när ni skär upp tårtan tillsammans, mingelbilder på gästerna och allt som hör till. Jag föreslår för alla mina brudpar att smita ut sista timmen innan solen går ner för att ta några sista porträttbilder. Ljuset är magiskt då och bilderna kan bli helt fantastiska. Sedan är det fest och här kan vad som helst hända!

Thankful

The pictures really does look amazing...the background colors are beautiful. You have a great eye! Can‘t wait to see the other ones in a few days

Femke

Bröllopspaket

guldpaketet

12 timmar sammanhängande fotografering

- Bröllopsmöte

- Reseersättning och Boende inom Sverige

- 40 timmars Redigering av bilder

- Alla Bilder Högupplösta på ett vackert USB

- Tackkort till alla gäster

- BRÖLLOPSGÅVA

 

24 900 kr

silverpaketet

8 timmar sammanhängande fotografering

 

- BröllopsSMÖTE

- RESEERSÄTTNING och Boende INOM SVERIGE

- 25 TIMMARS REDIGERING AV BILDER

- ALLA BILDER HÖGUPPLÖSTA PÅ ETT VACKERT USB

- Tackkort till alla gäster

-

19 900 kr

bronspaketet

4 timmar sammanhängande fotografering

 

- BröllopSMÖTE

- RESEERSÄTTNING och boende INOM Sverige

- 10 TIMMARS REDIGERING AV BILDER

- ALLA BILDER HÖGUPPLÖSTA PÅ ETT VACKERT USB

- TACKKORT TILL ALLA GÄSTER

-

13 900 kr

Destinationsbröllop?

Tillsammans kan vi ta fram ett fint paketpris

Skicka bokningsförfrågan

Det finns fortfarande några få datum kvar för bröllop 2019.

Skicka in din bokningsförfrågan så fort som möjligt för större chans att er dag är ledig.

SKICKA

Keiser x

Kontakta mig

Linköping - Världen
Info@hannakeiser.se

070-6958180

F O T O G R A FHANNA KEISER
D

@KEISERSLIV

F O T O G R A FHANNA KEISER
A
B
C
D