BRÖLLOPSFOTOGRAF

Linköping - Sverige - Världen

Det är er fantastiska dag

 

Ni har er stora dag framför er. En dag med oändlig kärlek, värme och skratt med de mest betydelsefulla människorna i ert liv. En dag som ni planerat och som ni nu förtjänar att få njuta av. En dag med vackra och känslosamma bröllopsbilder att se tillbaka på. En dag att uppleva om och om igen.

 

En av mina viktigaste styrkor som fotograf är att få mina bröllopspar att känna att dom kan vara sig själva, det ska vara avslappnat och att jag ska kännas som en vän som stöttar och hjälper till om det behövs. Jag kommer skratta med er, glädjas med er, och förmodligen fälla en och annan tår under både vigseln och middagstalen. Bröllop är så mäktigt och mitt fokus är att fånga er dag så personlig och genuin som möjligt för att ni ska få de vackraste minnena att bevara för resten av era liv.

 

Se till att ni bokar i tid för underbart nog försvinner tiderna fort ♥

Förväntningar.
NERVOSITET.
Gemenskap.

BRÖLLOPSFOTOGRAFERING HOS MIG

Att få föreviga bröllop är någonting som jag brinner extra mycket för. Det är så mycket kärlek och glädje i luften att man inte annat än kan älska det. Ofta är ett bröllop planerat in i minsta detalj och ni förtjänar därför en dag där ni äntligen kan få slappna av och bara vara er själva medan jag fotograferar och fångar alla detaljer och de stora som små ögonblicken.

 

Jag kommer följa er genom er fantastiska dag. När ni blir sminkade, får håret fixat, bröllopskläderna ska på, när slipsknuten knyts om gång på gång tills den blir perfekt. Jag fångar stunderna när ni skålar i champagne, ett dåligt skämt dras och ni brister ut i skratt. När när ni ser varandra för första gången. Alla förväntansfulla blickar under vigseln, er första kyss. Glädjetårarna, lekarna och gapskratten under middagen. När ni skär upp tårtan tillsammans och inte minst er storslagna fest där allt kan hända.

 

Jag föredrar att ni pratar, kramas och pussas mycket istället för uppradade stela porträtt. Jag vill nämligen fånga det äkta, genuina och naturliga när ni ser på varandra och njuter av er fantastiska dag. Er bröllopsdag är någonting alldeles särskilt och den är värd att förevigas.

BOKNINGSMÖTE OCH BRÖLLOPSMÖTE INGÅR

När ni bestämt er för att boka kommer jag att skicka er mer information samt att vi har ett bokningsmöte. Syftet är att vi ska lära känna varandra lite inför er stora dag. Jag kommer även kunna ge er en fördjupad information och ni kommer kunna ställa ytterligare frågor som dyker upp hos er. Har ni svårt att ta er till Linköping löser vi givetvis detta över skype eller telefon. När bröllopet närmar sig har vi även ett möte där vi går igenom bland annat checklistor. Detta för att få med alla era önskemål och ge er en så fin dag som möjligt.

Mina förberedelser

Det krävs även en hel del förberedelser och planering innan ert bröllop från min sida. Det handlar dels om att jag undersöker platsen innan fotograferingen för att hitta rätt miljö och ljus, var jag kan placera min utrustning, om det behövs reflexskärm eller blixt, vilka objektiv som kommer passa beroende på utsnitt, brännvidd och ljusförhållanden. Ingen plats är den andra lik därför anpassar jag mig efter er dag med era förutsättningar. Allt för att fotograferingen ska gå så smidig som möjligt och för att ni ska fotografier med hög kvalitet.

Under Bröllopsdagen

Genom vägledning och lite egna knep får jag mina brudpar avslappnade under fotograferingen. Jag jobbar med naturliga poser, vinklar och olika ljusförhållanden. Jag satsar på en härlig och rolig stund där ni brister ut i skratt, kastar er i varandras famnar, myser och pussas en massa. Det här är er stund att njuta lite extra.

Efterbearbetning

Om ni bara visste hur många bilder jag har efter en fotografering! Bilderna säkerhetskopieras och läggs på flera hårddiskar och därefter gör jag mitt urval. Bilder med dubbletter, grimaser eller där man tex blinkar, tas bort. De utvalda bilderna behandlas, beskärs och bearbetas för att ni ska få det bästa resultatet. Det innefattar bland annat exponering, kontrast och toner. Men även rivsår, oönskade fläckar osv kan ibland behöva en liten retuschering. Jag lägger ner otroligt mycket tid och energi på bilderna då det är de här minnena ni kommer bära med er resten av livet.

Thankful

Ser såå drömskt ut och hade aldrig föreställt mig att vi kunde bli så bra på bild, så tack för att du fångat OSS

Liz

Vanliga frågor

och svar

Vi är väldigt ovana att stå framför kameran, hur gör vi?

Det är absolut inget ovanligt att man känner så här! Jag vill att ni ska kunna känna er avslappnade och njuta av er dag än att tänka på mig och att ni måste titta in i kameran när bilderna tas. Det blir en så mycket roligare stund och härligare bilder om ni vågar lita på mig medan jag fångar de stora men också de små ögonblicken när ni minst anar det. Var bara er själva så kommer det bli hur bra som helst!

Vad händer om det regnar?

Om det regnar under er dag så försöker vi hitta en plats att fotografera på där det finns ett tak man kan gå under. Kanske finns det ett lusthus man kan låna? En lokal man kan gå in i? Att ta skydd under ett stort vitt paraply ger också
jättefina bilder!

Vad händer om du som fotograf blir sjuk?

Hittills har jag aldrig behövt ställa in en fotografering pga sjukdom. Skulle däremot en allvarlig sjukdom eller familjetragedi uppstå så har jag ett stort kontaktnät bland fotografer som jag kan vända mig till för att hitta en ersättare.

Vi funderar på att gifta oss i Italien, fotar du utomlands också?

JA! Jag älskar att se världen med mina brudpar! Maila mig så får ni en offert.

Bröllopspaket

guldpaketet

12 timmar sammanhängande fotografering

- Bokningsmöte

- Bröllopsmöte

- Reseersättning och Boende inom Sverige

- Alla Bilder Högupplösta

- 1st Fine art print 30x40cm

 

29 700 kr

silverpaketet

8 timmar sammanhängande fotografering

- BOKNINGSMÖTE

- BröllopsSMÖTE

- RESEERSÄTTNING och Boende INOM SVERIGE

- ALLA BILDER HÖGUPPLÖSTA

- 1ST FINE ART PRINT 30X40CM

 

24 700 kr

bronspaketet

4 timmar sammanhängande fotografering

- BOKNINGSMÖTE

- BröllopSMÖTE

- RESEERSÄTTNING och boende INOM Sverige

- ALLA BILDER HÖGUPPLÖSTA

- 1ST FINE ART PRINT 30X40CM

 

15 700 kr

Destinationsbröllop?

Fyll i formuläret nedan så får ni ett paketpris.

Skicka bokningsförfrågan

Då tiderna underbart nog försvinner fort så rekommenderar jag dig att skicka din bokningsförfrågan minst ett år i förväg för större chans att er dag är ledig.

SKICKA

Tack för ditt meddelande, jag svarar så fort jag kan.Något gick fel när meddelandet skulle skickas, var vänlig försök igen.

Keiser x

Kontakta mig

Linköping - Världen
Info@hannakeiser.se

070-6958180

F O T O G R A FHANNA KEISER
D
F O T O G R A FHANNA KEISER
D