Varför ska man anlita en professionell bröllopsfotograf?

Då och då hör jag diskussioner som ”varför ska man anlita en professionell bröllopsfotograf?”
För mig ett enkelt enkelt men tydligt svar, för att få de bästa möjliga bilderna där känslan och stunden fångas utan att du själv behöver vara med och arrangera och planera. Du kan istället fokusera på stunden och njuta av dagen. Det handlar om en investering i minnen och bevarande av känslor som fanns i just det ögonblicket som du kommer ha för resten av livet och som följer med även längre än så.

Bröllopsfotograf Hanna Keiser

Välj en professionell bröllopsfotograf när du vill få med det lilla extra

Jämfört med en vän på bröllopet med systemkamera har jag som professionell bröllopsfotograf valt min utrustning med omsorg, jag har en förmåga att se vinklar, ljus och kompositioner ur ett helhets perspektiv. Detta tillsammans med kunskap om kamerainställningar för olika väder och miljöer krävs för att förmedla det lilla extra i bilderna.

Som bröllopsfotograf har jag fått ta del av otroligt många och vackra bröllop. Och vet ni vad, inget har varit det andra likt. Jag har förevigat de små intima vigslarna med de allra närmsta i familjen, till de riktigt storslagna bröllopen med hundratals gäster.

Är jag er bröllopsfotograf?

Jag är den som verkligen vill att ni ska njuta av bröllopsdagen till fullo. Som bröllopsfotograf försöker jag därför hålla mig så diskret som möjligt för att kunna fånga de där ögonblicken när känslan tar över. Ni vet när de där härliga magskratten, som får en att vika sig, tar plats. När glädjetårarna tränger sig fram hos gästerna under vigseln. Och det där känslosamma uttrycket som din partner får när ni ser varandra första gången under dagen. Jag är den som fångar dagen som den är, på ett dokumentärt sätt.
Min styrka som fotograf är att jag får mina brudpar och deras gäster avslappnade och närvarande i stunden. Är det viktigt för er att bevara känslan från dagen? Då skulle jag kunna vara fotografen för er 🙂

Hanna Keiser Bröllopsfotograf

Vill du ha mer information om en bröllopsfotografering?

HÄR kan du läsa mer om hur en bröllopsfotografering går till samt fylla i bokningsformulär vid förfrågan.

senaste inlägget på

bloggen

Läs mer här

Kontakta mig

Linköping - Världen
Info@hannakeiser.se

070-6958180

F O T O G R A FHANNA KEISER
D
F O T O G R A FHANNA KEISER
D